Cautare

5494 de rezultate pentru "accident la constanta" (3.33 secunde)
Chiar cu o zi inainte de convocarea Consiliului de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta, mai vechile probleme au revenit in actualitate.
Mai mult, initiativa lui Radu Mazare de a amenaja cluburi ale pensionarilor in tot municipiul Constanta nu este altceva decat o preluarea a unei idei mai vechi a PNL Constanta, consilierul liberal Tudor Topor amintind ca primul astfel de club al pensionarilor a fost infiintat acum mai bine de doi ani chiar de catre organizatia municipala PNL.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
Noul Guvern PNL-UDMR, care se bucura de sustinerea PSD la vot (cel putin deocamdata), naste si in plan local reactii.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Judetul Constanta a avut, in cei 17 ani de democratie parlamentara, peste 60 de deputati si senatori. ... Iata insa ca deputatii si senatorii de la malul marii se dovedesc adevarati virtuosi, daca e sa ne luam dupa numarul dosarelor penale colectionate pana in prezent.
Vacanta parlamentara inseamna pentru Partidul Democrat, dar nu numai, o oportunitate de testare a electoratului, de la inceputul lunii iulie si pana in prezent fiind efectuate mai multe sondaje de opinie.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
Fumigenele aruncate de Stelian Dutu in presa centrala au rolul lor bine gandit, dar se dovedesc a fi pana la urma doar minciuni, aruncate ici-colo si anume in locurile esentiale.
Sedinta extraordinara a Consiliului de Coordonare Local, convocata de mai multi membri care au fost intre timp exclusi din partid, a reunit la Teatrul Ovidiu peste 300 de persoane, care s-au manifestat vehement impotriva actualei conduceri interimare a organizatiilor judetene si municipale Constanta.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
PSD Constanta, organizatie condusa de primarul Radu Mazare (foto), a avut, ieri, inca o runda de discutii referitoare la lista de viitori noi directori ai serviciilor deconcentrate.
Nemultumirile PD-L si mai putin ale PSD Constanta si-au dat intalnire, ieri, la Prefectura, pentru gasirea unor solutii amiabile.
In cursul zilei de ieri, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a primit, la sediul CCINA, vizita lui E. ... Yacub Yousif Alhosani, ambasador al Emiratelor Arabe Unite la Bucuresti.
Din cauza bugetului auster de anul acesta, majoritatea institutiilor publice din Constanta sunt nevoite sa gestioneze banii cum pot mai bine, pentru a reusi sa plateasca si salariile, si utilitatile, asa incat sa mai ramana bani si pentru situatii neprevazute, cum ar fi schimbarea unui bec ars sau sa repare o priza.
Prin construirea conductei paneuropene Constanta - Trieste, Romania, prin terminalele sale petroliere de la Marea Neagra, va deveni principala poarta prin care va trece titeiul pentru Europa.
In ultima perioada, inspectorii sanitar - veterinari au mediatizat foarte mult ideea implantarii microcipurilor la toate efectivele de cabaline din tara nostra.
Atentie la taximetristii de pe Litoral! Mai precis la cei din Constanta! Atat cei particulari, dar si cei angajati ai unei firme, si sunt multe in Constanta, profita de turistii care nu cunosc bine traseul. ... Si atentie si la tarifele practicate!
A trecut vremea in care Constanta se putea lauda cu aproximativ 70 de unitati de procesare lapte sau peste 40 de unitati de procesare carne.
google-analytics.com